Datacruit ATS jako edukační platforma


Datacruit ATS je nejen softwarem pro personalisty, ale také edukační platformou. O našem spojení s Recruitment Academy jsme vás už před časem informovali.  Díky tomu získávají  naši klienti společně s přístupem do ATS také k dispozici řadu záznamů webinářů nejen s tématikou HR! V dnešním článku vám představíme několik kurzů, které našim klientům v ATS zdarma poskytujeme.

Online kurzy a webináře

V našem ATS najdete přes 30 ONLINE kurzů a webinářů. Díky své online formě se můžete k videím kdykoli vrátit a máte celý edukativní proces pod vlastní kontrolou. Navíc se nemusíte obtěžovat se složitým objednáváním kurzů, cestováním a fyzickou přítomností na kurzech.

“Možnost rychlého a efektivního proškolení je klíčovou záležitostí v reakci na vysokou míru fluktuace zaměstnanců.”

Jednotlivé kurzy obsahují širokou škálu témat od automatizace, osobního brandu, přes technický sourcing až po nové funkce v LinkedIn. Mrkněte s námi na výběr kurzů, které jsou teď našim klientům v ATS zpřístupněné:

  • IT recruitment - v tomto 2,5 hodinovém webináři vás José Kadlec provede nejen terminologií z oblasti IT recruitmentu, ale také vám vysvětlí specifika jednotlivých pracovních pozic a ukáže unikátní techniky sourcingu.
  • Personal branding pro recruitery - v tomto webináři se s vámi Matěj Matolín a José Kadlec podělí o své zkušenosti a znalosti ze světa osobního brandingu a dají vám tipy na to, jak zazářit nejen mezi ostatními specialisty ve vašem oboru.
  • Anatomie lži pro HR - během tohoto webináře se lektoři Milan Novák a Jan Ženatý zaměřuje na mikro-emoce, lidské schopnosti, jak je rozeznávat a využít pro nábor zaměstnanců.

TIP! V Datacruit ATS také najdete zdarma naši novinku loňského roku, a to Digital HR leaders. Jedná se o balíček 30+ online nejen HR kurzů v ceně 6 970 Kč. 

Prezenční kurzy

Jako naši zákazníci si získáváte nejen výběr online kurzů zdarma, ale také i slevu až 30 % na veškeré prezenční kurzy a semináře od Recruitment Academy. Slevu uplatníte tak, že v objednávce na webu Recruitment Academy do poznámky uvedete promo kód - „DATACRUIT30”. Jakmile naši kolegové ověří, že jste našimi zákazníky, příjde vám na mail faktura za kurz s uplatněnou slevou. Kurzy se konají ve školících prostorách Recruitment Academy v budově Koruny na Václavském náměstí.  

TIP! Pokud stále váháte, které z nabídky ATS je pro vás to nejvhodnější, stáhněte si zdarma náš e-book s 8 nejdůležitějšími otázkami pro výběr správného ATS.

Podívejme se na několik aktuálních kurzů, které Recruitment Academy průběžně nabízí: 

  • Psychologie v pohovoru - tento kurz vedený Janem Ženatým se zaměřuje na psychologickou metodu Paula Ekmana, která je založena na výzkumu mimického vyjadřování emocí. Naučí vás rozeznat pravdu od lži s až 90% úspěšností, což je dovednost šitá přímo na pohovory. 
  • Efektivní pohovorovací techniky - zkušená lektorka, Romana Martincová, vás provede různými typy pohovorovacích metod, rozborem typů osobností kandidátů a celkovou organizací úspěšného pohovoru
  • Budování úspěšných týmů - kurz vedený Janem Mühlfeitem a Pavlem Pumprlou se v první části zaměřuje na motivaci, sebepoznání a porozumění. Další části se věnují smyslu organizace a budování vztahů v týmu. V závěru lektoři představí teorii čtyř energií (fyzickou, emocionální, mentální a spirituální) a zdůrazní jejich důležitost v životě týmu i jedince.

TIP! Jestliže se utápíte v repetitivních činnostech, které vás okrádají o váš drahocenný čas, přečtěte si náš článek o tom, jak se stát efektivnějším recruiterem.  
  

Jestliže máte jakékoliv dotazy ohledně Datacruit ATS, neváhejte se s námi spojit buďto prostřednictvím kontaktního formuláře na našem webu, nebo nám napište na zdenek.bajer@datacruit.com, případně volejte na +420 602 576 063.
 

Autor: Anna Křivská

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.