Akce 2024: Inspirace pro HR specialisty

Funkce ATS

Rok 2024 přináší do oblasti lidských zdrojů řadu inovací, které nejen transformují pracovní prostředí, ale také posouvají hranice v řízení lidského kapitálu. Tato doba není pouhým sledem rutinních událostí; naopak, otevírá nám úchvatný pohled na evoluci pracovního života. Zde přinášíme stručný přehled několika klíčových událostí, které byste v tomto roce neměli zmeškat!

TIP! Přečtěte si, jak využít AI a automatizaci v náboru!     

  

Recruitment Academy Awards 2024

Tato soutěž je určena pro firmy, které se věnují změnám v oblasti HR marketingu. Ocenění se udělují v sedmi hlavních kategoriích, jako jsou například Pracovní inzerát roku, Náborová kampaň roku, Kariérní stránky roku, Kariérní video roku, Recruiter roku, Referral program roku a Edenred Wellbeing Award. Slavnostní galavečer se bude konat 30. května 2024.  

  

Future of HR 2024

Pokud nemáte čas za akcí cestovat, tak je tato tvořena přímo pro vás! Akce je určena pro HR profesionály, kteří chtějí zlepšit své dovednosti a získat nové nástroje a znalosti. Bude probíhat online ve dnech 20. - 21. května 2024.

TIP! V dnešním světě je otázka udržitelnosti a ekologie stále naléhavější. Jakými kroky můžete přispět i vy?  

  

EVOLVE! Summit 

Tato akce je evergreenem HR summitů v České republice. Zlepšete své dovednosti a vyslechněte si přední odborníky. Akce se koná v Brně v Sono Centrum Veveří dne 7. listopadu 2024.  

  

HRKO 2024

Největší HR párty v dějinách Česka! Bude se konat v Ostravě v aule Gong. Na programu jsou celodenní případovky, nejmodernější HR nástroje a best practices. Je určeno pro všechny lídry, kteří věří v lidský potenciál a chtějí ho dále rozvíjet. Datum: 17. října 2024.  

  

Happiness@work

Tato akce se bude konat 15. října v Praze. Je zaměřena na šťastnou pracovní atmosféru a spokojenost zaměstnanců.

TIP! V posledních letech jsme svědky neustálého pokroku v digitálních technologiích. Přečtěte si využití Metaverse v HR!       

  

Kromě těchto akcí existuje také HR Summit 2024, který se zaměřuje na strategické řízení lidí, budování firemní značky zaměstnavatele a trendy v oblasti náboru a odměňování. Dále se můžete těšit na Career Expo 2024, který přinese více než 10 000 návštěvníků a možnost oslovit tisíce kandidátů osobně. A nezapomeňte sledovat také Personalistika 2024.

Ať už jste HR profesionál nebo lídr, máte se na co těšit!

TIP! Nábor a získávání talentovaných zaměstnanců je i dnes stále velmi drahým procesem! Přečtěte si o tipech, jak tento proces zefektivnit!  

Autor: Anna Křivská

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.