3 tipy pro HRisty, kteří touží po znalostech a dovednostech

Funkce ATS

Online vzdělávání se stává stále populárnější a nabízí mnoho výhod, jako jsou nižší náklady na školení, snadnější přístup k informacím a možnost vzdělávat se z pohodlí domova. Pokud jste HR specialistou, můžete využít online kurzů k rozvoji svých dovedností a zlepšení svého výkonu.

TIP! Inzerce není nikdy dost. Propojte ATS zdarma s portálem Skilleto a získejte více relativních kandidátů! 

  

Zde je několik tipů na online kurzy pro HR specialisty:

Kurzy na Recruitment Academy

Recruitment Academy nabízí řadu kurzů zaměřených na různé aspekty lidských zdrojů, jako jsou například nábor zaměstnanců, employer branding a řízení lidských zdrojů. Tyto kurzy jsou navrženy tak, aby pomohly HR specialistům zlepšit své dovednosti a získat nové znalosti. Všechny kurzy lze absolvovat online a jsou k dispozici v češtině.

  

Kurzy na EduCity

EduCity nabízí řadu kurzů zaměřených na lidské zdroje, jako jsou například kurzy zaměřené na řízení lidských zdrojů, personální práci a vedení týmu. Tyto kurzy jsou navrženy tak, aby pomohly HR specialistům zlepšit své dovednosti a získat nové znalosti. Všechny kurzy lze absolvovat online a jsou k dispozici v češtině.

  

Interaktivní online vzdělávání

Interaktivní online setkání mohou být velmi užitečná pro HR specialisty. Tento formát přináší přímou interakci mezi lektorem a účastníky a nejvíce se tak blíží živému setkání. Na rozdíl od většiny jiných formátů přináší neverbální komunikaci, která přispívá k snazšímu vzájemnému pochopení a tím i učení. Interaktivní online video setkání tak přináší mnoho výhod a mohou být velmi užitečná.

TIP! Přečtěte si o HR akcích, které byste neměli v roce 2024 vynechat!  

  

Online kurzy jsou k dispozici kdykoli a kdekoli, což vám umožňuje vzdělávat se vlastním tempem a v souladu se svým pracovním harmonogramem. Díky tomu můžete zlepšit své dovednosti a získat nové znalosti bez toho, abyste museli opustit svůj domov nebo pracoviště!

TIP! V dnešním světě je otázka udržitelnosti a ekologie stále naléhavější. Přečtěte si náš článek, který se udržitelností zabývá!

Autor: Anna Křivská

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.