Přizpůsobení HR profesionálů distribuované pracovní síle

Funkce ATS

V posledních letech došlo k významnému nárůstu práce na dálku. To je způsobeno několika faktory, včetně pokroku v technologiích, rostoucího počtu mileniálů na trhu práce a změny životního stylu.

TIP! Přečtěte si, jak využít AI a automatizaci v náboru!   

  

Vzrůstající popularita práce na dálku představuje výzvu pro HR profesionály. Musí se přizpůsobit novým způsobům práce, aby mohli přilákat a udržet nejlepší talenty.  

  

Zde jsou některé klíčové oblasti, na které by se HR profesionálové měli zaměřit:  

Změna kultury a firemních hodnot

Kultura a firemní hodnoty jsou důležité pro všechny pracovníky, ale pro ty, kteří pracují na dálku, jsou ještě důležitější. HR profesionálové musí vytvořit kulturu, která podporuje spolupráci a komunikaci mezi zaměstnanci, ať už pracují kdekoli.

TIP! Datacruit ATS zajišťuje zdarma propojení na AI powered síť pracovních portálů s dosahem více než 2 miliony uživatelů od Dreamjobs.  

  

Přehodnocení procesů a postupů

Některé procesy a postupy, které fungují dobře v tradičním kancelářském prostředí, nemusí fungovat dobře pro distribuovanou pracovní sílu. HR profesionálové musí přehodnotit své procesy a postupy, aby zajistili, že budou efektivní a inkluzivní pro všechny zaměstnance.  

    

Investice do technologií

Technologie jsou nezbytné pro podporu práce na dálku. HR profesionálové by měli investovat do technologií, které pomáhají zaměstnancům spolupracovat, komunikovat a zůstat v kontaktu.

   

Poskytnutí podpory zaměstnancům

Zaměstnanci, kteří pracují na dálku, se mohou cítit izolovaní nebo osamělí. HR profesionálové by měli poskytovat podporu zaměstnancům, aby se cítili připojeni a podporováni.

TIP! Nebojte se pokroku, investujte do implementací nových technologií a držte krok s technologickým vývojem!

  

Přizpůsobení HR praktik distribuované pracovní síle je důležitý krok pro všechny společnosti, které chtějí přilákat a udržet nejlepší talenty. HR profesionálové, kteří se zaměří na tyto klíčové oblasti, budou lépe připraveni na úspěch v novém pracovním světě.

TIP! V dnešním světě je otázka udržitelnosti a ekologie stále naléhavější. Jakými kroky můžete přispět i vy?

Autor: Anna Křivská

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.