HR akce pro rok 2023

HR Tipy

Rok 2023 se ponese v duchu neustále se měnícího trhu práce a s ním souvisejících výzev v oboru HR. Tyto změny představují výzvu pro HR profesionály, aby se neustále učili o nejnovějších trendech a postupech. Proto je důležité, aby náboráři využívali příležitostí k vzdělávání a networkingu, a to zejména prostřednictvím účasti na relevantních konferencích a akcích.

TIP! Začněte využívat data o nezaměstnanosti ve svůj prospěch!  

HR festivaly a summity pro rok 2023

HR Summit Europe 

Tento summit se koná každý rok v květnu v Praze a je jedním z největších setkání HR manažerů v Evropě. Účastníci se mohou těšit na přednášky od předních odborníků na poli HR, workshopy a networkingové akce.

EVOLVE!

Osmý ročník EVOLVE! Summitu se koná v listopadu v Brně. Těšit se můžete na  unikátní program na 4 pódiích, aktuální trendy v HR a recruitmentu, přes 25 řečníků z Česka, Slovenska a zahraničí, networking s kolegy z oboru a skvělou afterparty.

RA Awards

Slavnostní galavečer Recruitment Academy Awards proběhne 20. dubna 2023 v Praze. Tato soutěž vznikla za účelem inspirace, edukace a zviditelnění nejlepších projektů v oblasti HR marketingu, employer brandingu a recruitmentu. 

Vedle festivalů existují i další akce a besedy určené pro HR komunitu, které stojí za zmínku. Tyto akce nabízejí podrobnější pohled na různé oblasti HR a pomáhají náborářům zlepšovat své znalosti a dovednosti.

TIP! Udělejte svůj onboarding efektivnější pomocí těchto tipů!  

Besedy, workshopy a webináře

HR Roundtable

Besedy se konají pravidelně v různých městech po celém světě a nabízejí účastníkům možnost diskutovat o aktuálních tématech a trendech v oboru HR. Jsou určené pro malé skupiny účastníků a umožňují vynikající příležitost k diskusi a výměně názorů s ostatními HR odborníky.

HR Workshops

Workshopy jsou zaměřeny na konkrétní témata v oboru HR a nabízejí účastníkům možnost naučit se nové dovednosti a získat cenné zkušenosti. Konají se pravidelně v různých městech po celém světě a mohou být zaměřeny na témata, jako je například výběr a řízení talentů, vedení a řízení změn nebo rozvoj lidských zdrojů.

TIP! Netradičních způsobů náboru je mnoho, pojďte se podívat na ty nejokázalejší!

HR Webináře

Online akce nabízejí účastníkům možnost vzdělávat se a diskutovat o tématech v oboru HR z pohodlí jejich domova nebo kanceláře. Tyto webináře jsou organizované celkem pravidelně a zahrnují přednášky od odborníků na poli HR, diskuse a Q&A sekce. 

TIP! Spoustu webinářů pořádá také Recruitment Academy. Pro naše zákazníky jsou online kurzy a webináře naší sesterské společnosti dostupné zdarma v rámci Datacruit ATS. Na fyzické kurzy mají 30% slevu.


Akce, besedy a festivaly pro HRisty jsou nedílnou součástí profesního rozvoje v oboru lidských zdrojů. Nabízejí nejen možnost vzdělávání, ale i networkingu a příležitost k setkání s ostatními HR odborníky. Navíc pomáhají udržovat náboráře v oboru HR a dále rozvíjet dovednosti, což je klíčové pro úspěšný rozvoj kariéry. Zúčastněte se těchto akcí a nechte svou kariéru v oboru HR růst!

Autor: Anna Křivská

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.