TOP HR akce roku 2022


Vše nasvědčuje tomu, že “strašák” jménem covid už nás pomalu opouští a svět se vrací do původních kolejí. Letos bychom se mohli opět vrátit k tomu, že konference budou probíhat ve starém dobrém offline prostoru. V dnešním článku se podíváme na top české i zahraniční HR akce roku 2022, které byste si určitě neměli nechat ujít.

RECRUITECH

Maďarská konference RecruiTECH se letos uskuteční 24. a 25. března v Budapešti. Nenechte si ji ujít, protože patří k jedněm z nejnavštěvovanějších akcí v oblasti náboru a náborových technologií nejen pro náboráře, HR lídry a profesionály, ale i specialisty a odborníky na vzdělávání a rozvoj. Mezi speakery se objeví také José Kadlec.  


RA AWARDS  

Recruitment Academy letos pořádá už 7. ročník soutěže pro firmy, které mění český HR marketing. Slavnostní vyhlášení se uskuteční dne 21. dubna v Praze. Gala večer bude nejen příjemným místem pro networking, ale stane se pro vás také cenným zdrojem inspirace, edukace a zviditelnění nejlepších projektů v oblasti HR marketingu, employer brandingu a recruitmentu.   

TIP! Věděli jste, že vybrané kurzy Recruitment Academy mají naši zákazníci Datacruit ATS k dispozici úplně zdarma?    


HR SUMMIT  

Letošní, pátý ročník HR Summitu se koná 5. května v Praze a provede vás důležitostí moderních HR trendů. Hlavními tématy bude mimo jiné budování strategií zaměstnanecké zkušenosti, management nástupnictví a firemní komunikace.     

    

PEOPLE IN AGILE  

V červnu nás čekají hned 3 konference. Začínáme třetím ročníkem konference People in agile plným přednášek, moderovaných diskusí a workshopů a proběhne 15. června v Praze. Hlavním tématem bude přechod na agilní řízení společností a s tím spojená radikální změna myšlení, kultur hodnot společnosti a řízení HR.    

  

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ   

Další červnovou HR událostí je Konference pro firemní vzdělávání a uskuteční se také 15. června v Praze. Pátý ročník je stejně jako předchozí ročníky vhodný pro personalisty, kteří se zaměřují na rozvoj a vzdělávání pracovníků. Těšit se opět můžete nejen na zajímavá témata, řečníky a praktické aplikační workshopy, ale i na neformální atmosféru, setkání a diskuse s kolegy z oboru.    

  

BRAND MINDS   

Rumunská konference Brand Minds se letos koná ve dnech 17. a 18. června v Bukurešti. Na konferenci dorazí přes 6 000 účastníků z více než 50 zemí světa. Gary Vaynerchuk, jeden z hlavním speakerů, o konferenci mluví doslova jako o "masivním festivalu plném úžasných řečníku". Máme se evidentně na co těšit!     

  

RECFEST    

Možná trochu kontroverzní konference - RecFest - se letos uskuteční 7. července v Knebworthu nedaleko od Londýna. Čeká na vás hvězdná sestava přednášek od nejlepších řečníků a odborníků z oboru. Poprvé v historii bude mít konference prostor rozdělený do několika tematických zón. Ty budou mít vlastní prostory, pódia a aktivity. Můžete se těšit na živou hudbu, chill-out zóny, úžasné jídlo a stylové bary.  


TIP! Na RecFest se chystá i José Kadlec a Matěj Matolín, jak se můžete dozvědět v nejnovější podcastu Nelidské zdroje. Kromě přehledu HR akcí v  podcastu také zjistíte více o aktuálních trendech v recruitmentu pro tento rok!    

   

HRko  

HR párty a festival se uskuteční 13. října v Ostravě. Hlavním moderátorem celé akce je hvězda Evropy 2, Pavel Cejnar. Celodenní program vám nabídne zajímavá řešení pro vaše HR. Hlavními tématy budou benefity, vzdělávání, HR systémy, motivační systémy a řada dalších.  

  

EVOLVE SUMMIT  

Letošní rok nadupaný skvělými konferencemi zakončíme Evolve summit festivalem. Ten se koná 20. října v Brně a hlavním tématem budou aktuální trendy v HR a recruitmentu. Celý program pro tento rok ještě nebyl zveřejněn. Když se ale podíváme na minulý a předminulý ročník, tak bude určitě i tento plný skvělých řečníků, debat a workshopů.

Autor: Anna Křivská

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.