Klienti Datacruit zdarma inzerují na jobs.datacruit.com


Už tomu bude skoro rok od doby, kdy jsme spustili náš vlastní pracovní portál jobs.datacruit. Právě zde mohou naši klienti jako bonus zdarma inzerovat své otevřené pozice. Toho využívají třeba naši klienti - Rohlík, Fortuna, Möbelix, Saint Gobain a desítky dalších. 

TIP! Náš systém si můžete vyzkoušet v demo verzi na 30 dní zdarma. Případně si můžete vybrat mezi balíčky business a enterprise. Bližší informace o balíčcích najdete na našem webu.    

 

 1. Jak mohu publikovat?

Nejdůležitějším krokem při zveřejnění pozice je samozřejmě její vytvoření a přiřazení pod konkrétní oddělení. Následně vyplníte povinná pole, která jsou nezbytná pro inzerci jako například jazyk, region, popis a obor. Pak stačí jen vše potvrdit a tím se pozice zveřejní přímo na portálu. Reakce kandidátů se vám propíší přímo do výběrového řízení pod konkrétní pozicí v ATS.


TIP! Ještě nepoužíváte ATS? Pojďme se podívat na 6 důvodů, proč byste měli.     

 

2. Jak portál funguje?  

Kandidáti mají možnost hledání pomocí klíčových slov jako například název společnosti, profese, typu úvazku a podobně. Vytvořili jsme také separátní pole pro absolventy, remote a preferovanou lokalitu.


Zájemci o práci mohou na stránce vybírat z více než 3 000 nabídek práce v 20 nejčastějších oborech, které přiřazujete přímo v ATS. Pokud některá pozice kandidátovi nevyhovuje, má možnost si vybrat z nabídky podobných pozic, co se zobrazují pod detailem právě prohlížené pozice.   


3. Externí sdílení pozic  

Uživatelé i kandidáti mají možnost pozice externě sdílet. Pokud si například nepřejete vypisovat jednotlivé informace do postu na Facebook nebo LinkedIn, pozici můžete sdílet přímo z pracovního portálu. Případně ji lze sdílet i pomocí e-mailu, pokud zvolíte aktivní oslovování kandidátů.   

  

TIP! Mrkněte jak efektivně publikovat pracovní inzeráty na sociálních sítích. 


Jestliže máte jakékoliv dotazy ohledně Datacruit ATS, neváhejte se s námi spojit buďto prostřednictvím kontaktního formuláře na našem webu, nebo nám napište na zdenek.bajer@datacruit.com, případně volejte na +420 602 576 063.
Autor: Anna Křivská

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.